Lelaki Ini Percaya Keputusan Yang Diambil Setahun Lepas Bukan Sia-sia.

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Ini adalah rakan saya, dan merupakan antara kes kemalangan yang paling lama pernah saya alami. Hampir tiga bulan. Perkara paling sadis, ianya berlaku ketika bulan puasa (hanya beberapa hari permulaan Ramadhan pada tahun 2014).

Testimonial 001

Saya sebagai ejen, agak terkejut dengan kejadian ini pada mulanya. Mulanya, dimasukkan ke hospital Gleneagles dengan harapan semuanya berjalan dengan lancar. Beliau ditahan selama satu hari sahaja, dan terpaksa dipindahkan ke HUKM, atas alasan katil lebih diutamakan kepada pesakit denggi (ketika itu wabak denggi berada pada tahap serius).

Video ini adalah cerita bagaimana pengalaman beliau selama tiga bulan itu, dan apa yang saya dapat bantu dalam keadaan begini. Jangan lupa pesanan pada minit akhir video!

Insha Allah, saya berharap panjang-panjangkan tangan share video ini kepada rakan anda lain, yang masih separa sedar atau belum sedar tentang kepentingan insurans/takaful.

Untuk tahu lebih lanjut mengenai pelan yang diambil oleh saudara Fazlan, sila hubungi telefon/SMS/Whatsapp di o19-366o319.

Memberi untuk menerima.

Adib Yazid

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s